Eten neemt bij de Grieken een belangrijke plaats in. Vaak gebruiken Grieken twee warme maaltijden op een dag, thuis of in een taverna, bij voorkeur met grote gezelschappen. In de Griekse keuken wordt gebruikgemaakt van verse ingrediënten, zoals aubergines, courgettes, tomaten en kruiden zoals mint, oregano, peterselie, tijm en kaneel, bonen en brood. Typisch Griekse gerechten als tzatziki, dolmadakia, moussaka en gyros hebben Nederland inmiddels veroverd. En terecht!
Samen met een aantal andere enthousiaste deelnemers ga je onder begeleiding van een ervaren kok een authentiek Grieks vijfgangenmenu bereiden. Arbeidsintensief, maar meer dan de moeite waard… Ook het gezamenlijk tafelen na gedane arbeid is zó Grieks, gezellig en ongedwongen!
Inclusief in het arrangement
Programma*
* Op zaterdag en zondag hanteert Heeren van de KooK een middagprogramma van 14.30 uur tot 19.00 uur
Heeren van de KooK
Ambachtstraat 41
5481 SM Schijndel
Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.heerenvandekook.nl
Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Deze kookworkshop vindt een aantal keren per maand plaats. Check hiervoor de kookagenda op onze site www.heerenvandekook.nl. Reserveer en bevestig vervolgens de dag van jouw voorkeur via [email protected]. Neem je e-tickets mee naar de kookworkshop.
Voorwaarden
- Tickets zijn geldig tot 31 maart 2025.
- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
- Tickets zijn niet inwisselbaar tegen contanten.
- Het reserveren van de dag van voorkeur via het e-mailadres [email protected] is verplicht.
- De kookworkshop vindt definitief doorgang bij deelname vanaf 8 personen.
- Maximum aantal deelnemers is 12 personen.
- Je kan de tickets tot 14 dagen na aankoop annuleren.
- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje.