Avonturenpark Hellendoorn

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 30 oktober 2022
  • Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis entree
  • Reserveren is verplicht (ook voor kinderen t/m 2 jaar). Reserveer nadat je de bestelde e-tickets hebt ontvangen je gewenste datum en aanvangstijd via www.avonturenpark.nl

Een dag vol avontuur voor jong én oud!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark met een gemoedelijke sfeer, rijke historie, korte afstanden tussen de ruim 30 attracties en geen lange wachtrijen. Voor iedere leeftijd een dag vol avontuur!

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten spetterende wildwaterbanen, snelle achtbanen, een stoer piratengebied, Dreumesland voor de kleine avonturiers en nog veel meer op jou. In de afgelopen jaren is het attractie-aanbod fors uitgebreid, van kleine, rustige attracties tot grote spectaculaire attracties: er is voor ieder wat wils!

Waterpret
Voor liefhebbers van waterpret heeft Hellendoorn twee verrassende waterattracties. Geniet van spetterend waterplezier en stap in een raftingboot van de Sungai Kalimantan, waar je een woest kolkende rivier in een Indonesisch landschap overwint. Zin in meer avontuur? Stap dan in de Wild Waterval! In de verfrissende boomstammetjes vaar je door het piratengebied en maak je een spectaculaire val van maar liefst 12 meter. Pret gegarandeerd!

Shows en Entertainment
Naast de ruim 30 topattracties geniet je in Hellendoorn ook van een breed showaanbod, mini disco’s en diverse Meet & Greets. In de zomer kijk je jouw ogen uit tijdens de High Dive Stuntshow van de Sky Pirates. Onder leiding van de stoere Captain Jack voeren de piraten spectaculaire stunts uit op duizelingwekkende hoogtes. Je houdt je adem in en komt ogen en oren tekort. Mis het niet!

Dreumesland
Ook voor de allerkleinste avonturiers is er genoeg te beleven in Hellendoorn. Dreumeslandbiedt 9 attracties voor kinderen tot 120 cm. In dit fleurige stukje park maken kinderen zelfstandig de leukste avonturen mee onder begeleiding van medewerkers. Jonge avonturiers besturen bijvoorbeeld zelf een vliegtuig, kruipen achter het stuur van een stoere vrachtwagen, dansen in het swingpaleis en worden gelanceerd in een raket. Dat wordt genieten!

Aquaventura Slidepark
Van juni tot en met september kun je extra waterpret beleven in Aquaventura Slidepark. Uniek in Nederland! Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en een mooi spray park is het heerlijk vertoeven in dit outdoor waterparadijs. Het Aquaventura Slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. Spetteren maar!

Heksendoorn
Al sinds 2000 vindt in oktober traditiegetrouw Heksendoorn plaats. Tijdens het populaire griezelevent voor families tovert Opperheks Odelia het Avonturenpark om tot een waar Halloweenparadijs, dat sfeervol is aangekleed met o.a. heksen en duizenden pompoenen. Heksendoorn staat garant voor een unieke sfeer, nieuwe shows, vrolijke vogelverschrikkers en drie avondopenstellingen met meer spanning voor de 12+ doelgroep. Durf jij het aan?

Praktische informatie

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op avonturenpark.nl/plan-uw-bezoek/openingskalender

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Let op: Reserveer vooraf je gewenste datum en aanvangstijd via het volgende stappenplan:

1. Ga via www.avonturenpark.nl naar 'reserveer uw dag van bezoek'.

2. Klik op 'Ik heb al een ticket' en vervolgens 'Albert Heijn'

3. Selecteer het aantal personen waarmee je Avonturenpark Hellendoorn bezoekt.

4. Selecteer de datum en aanvangstijd van je voorkeur.

5. Voer je gegevens in, zodat je het reserveringsbewijs per e-mail kunt ontvangen.

6. Op vertoon van dit e-ticket (bij voorkeur een uitgeprinte versie) én je reserveringsbewijs voor de betreffende datum krijgt je vervolgens toegang tot het park.

Voorwaarden

- Dit e-ticket is geldig t/m 30 oktober 2022

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis entree 

- Reserveren is verplicht (ook voor kinderen t/m 2 jaar). Reserveer vooraf je gewenste datum en aanvangstijd via www.avonturenpark.nl 

- Reserveer tijdig de gewenste datum en aanvangstijd. Vol=vol

- Dit e-ticket is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

- Barcode niet vouwen of beschadigen. Hierdoor kan de toegang geweigerd worden

- Per persoon dient 1 entreeticket voorzien van barcode te worden getoond aan de entree om toegang tot het Avonturenpark te krijgen, tezamen met het reserveringsbewijs voor de betreffende datum

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje