Bellewaerde Park

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 6 november 2022
  • Reserveren is niet nodig, tickets geven direct toegang Bellewaerde Park
  • Kinderen kleiner dan 1m mogen gratis naar binnen.

Zin om nog eens een leuke uitstap te beleven? Ga naar Bellewaerde Park!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Een dagje Bellewaerde Park, da’s nie normaal.
Bij jou in de tuin lopen er waarschijnlijk geen leeuwen, giraffen en tijgers rond. En da’s normaal. Net zoals je kinderen soms geen blijf weten met hun energie … en jij niet met hen. En dat je thuis niet met vuur mag spelen of van het dak springen, da’s ook normaal.

Maar Bellewaerde Park, da’s nie normaal! Daar gillen je kinderen van plezier in familiecoasters en waterattracties; sta je oog in oog met de meest indrukwekkende dieren; en valt je mond open tijdens de adembenemende Bengali Stunt & Dive Show. En dat allemaal in een prachtige, natuurlijke omgeving!

Dus? Klaar voor een dagje nie normaal?

Nie normaal veel kriebels in je buik! Piepjong of al een beetje ouder: de heerlijke kriebels die je bij ons in heel je lijf voelt, word je nooit gewoon. Spetter erop los in de waterattracties, roetsj omhoog en omlaag op de familiecoasters en gil samen van plezier in alle familie-attracties. Da’s toch nog wat anders dan van de trapleuning glijden, hé?

Bengali Stunt & Dive Show: nie normaal spannend! Laat je letterlijk betoveren door deze gloednieuwe, spectaculaire show vol waanzinnige stunts! In dit Indiaas avontuur proberen twee helden om hun dorp te bevrijden van de vloek van een duistere magiër, door samen met hun vrienden te vliegen, duiken, vuurspuwen en meer. Net ietsje gewaagder dan op de zetel te staan springen …

Oog in oog met adembenemende dieren, da’s niet normaal! Bellewaerde Park, da’s een exotische beestenboel. Van de apen tot zebra’s, al onze dieren zijn echt te gek. Brul van de spanning bij de leeuwen en Amoertijgers, steek je nek uit bij de giraffen en laat je op het verkeerde been zetten door de flamingo’s. Want die zie je niet zo snel als je thuis uit het raam kijkt, toch?

Wakala, da’s nie normaal! In deze avontuurlijke familiecoaster van Bellewaerde Park, gaan kleine en grote durvers samen op avontuur. Raas tussen de bomen door, stijg uit boven het water en voel je het opperhoofd van Bellewaerde Park! Da’s toch net iets zotter dan een tipi maken met een dekentje, hé?

Nie normaal rustig ... Bellewaerde Park is natuurlijk spanning en avontuur, maar ook een zalige plek om te relaxen. Dat zou je niet meteen denken hé? Maar wandel eens door het uitgestrekte park vol groen, bloemenperken en fonteintjes, en ontdek dé parel van het park: het bloemenkasteel met meer dan 200.000 kleurrijke zomerbloemen! Een gewoon pergolaatje zou een beetje te normaal zijn, toch?

Praktische informatie

Bellewaerde Park
Meenseweg 497
8902 Ieper
België

Openingstijden
Voor de openingsdagen- en uren, raadpleeg de openingskalender op www.bellewaerde.be

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveren is niet nodig, tickets geven direct toegang Bellewaerde Park. Print je tickets uit en neem deze mee naar Bellewaerde Park.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 6 november 2022

- Reserveren is niet nodig, tickets geven direct toegang Bellewaerde Park

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Parkeerkosten zijn niet inbegrepen

- Kinderen kleiner dan 1m mogen gratis naar binnen

- De barcode niet vouwen of beschadigen

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje