Bobbejaanland

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Tickets zijn geldig t/m 6 november 2022
  • Het reserveren van een datum via booking.bobbejaanland.be is verplicht
  • Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen

Bobbejaanland, ‘t plezantste land!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

In 2022 wordt het extra plezant in Bobbejaanland! Het gezellige familiepark – gelegen in de prachtige groene Belgische Kempen – is dé perfecte en veilige daguitstap voor jong en oud. Met meer dan 40 attracties en verschillende originele themazones is een onvergetelijke tijd gegarandeerd.

Plezier én adrenaline voor elke leeftijd
Je dag goed beginnen? Dat doe je in Land of Legends. Triple launch coaster Fury schiet je aan een recordtempo van 106,6 km/u de lucht in. Iets verder ervaar je in Typhoon de vrije val van je leven! Wie geen genoeg kan krijgen van al die spanning en adrenaline moet de Sledge Hammer proberen. In deze gigantische pendel word je heen en weer geslingerd tot je volledig ondersteboven hangt.

Op naar het volgende avontuur! In Adventure Valley probeert King Kong je te pakken te krijgen - om je vervolgens hélemaal door elkaar te schudden. Wie nog niet dolgedraaid is, kan de Naga Bay trotseren. In deze spinning coaster voelt elke rit volledig anders. En er is meer: in heel Bobbejaanland kan je in totaal zo’n zeven (!) unieke rollercoasters ontdekken.

Nood aan verfrissing? Iconische waterattracties zoals El Rio, Wildwaterbaan en Indiana River zorgen voor die verfrissende ‘splash’ wanneer je die nodig hebt. Op zoek naar entertainment voor de allerkleinsten? Voor hen zijn er verschillende speeltuinen in ’t plezantste land – zowel binnen als buiten. Zo kan zelfs die typische Belgische regenbui de pret niet bederven!

Nieuw in 2022: ontmoet je Nickelodeon-vrienden in Bobbejaanland

Ontdek onze nieuwe meet & greet met enkele van je favoriete Nickelodeon-vrienden!
Hou je camera maar klaar, want het is tijd voor de Nickelodeon meet & greet! Ontmoet SpongeBob en Patrick, maak nieuwe herinneringen met Chase, Marshall en Skye van Paw Patrol, ga op de foto met Dora en haar beste vriend Boots of laat je van je beste kant zien aan de zijde van de Teenage Mutant Ninja Turtles. 1, 2, 3… lachen maar!

Het is tijd om te feesten – en iedereen is uitgenodigd!
Kom langs in ’t plezantste land en help een aantal van je favoriete Nickelodeon-vrienden bij de voorbereidingen van een onvergetelijk feest. Maar pas op, want Plankton heeft beslist dat dit feest dé perfecte gelegenheid is om het geheime Krabby Patty-recept in handen te krijgen. Zal het Patrick lukken om het feest toch terug op de rails te krijgen? Je ontdekt het deze zomer in de gloednieuwe “Let’s Party”-show!

Praktische informatie

Bobbejaanland
Olensteenweg 45
B-2460 Lichtaart (Kasterlee)
België

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.bobbejaanland.be 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Het ticket dat je van Albert Heijn ontvangt is nog niet geldig omdat je nog geen bezoekdatum hebt gekozen. Via booking.bobbejaanland.be kun je je datum vastleggen. Na het invoeren van de unieke vouchercode van je e-ticket van Albert Heijn kies je je dag van bezoek, waarna je een geldig entreeticket automatisch in je mailbox ontvangt. Let op: deze datum kun je niet meer wijzigen!

Voorwaarden

- Ticket is geldig t/m 6 november 2022

- Ticket geldig voor 1 persoon

- Check altijd de kalender op Bobbejaanland.be voor actuele openingsdagen en -tijden. Om de openingsuren, informatie over de parking of de veiligheidsregels te raadplegen van het park, zie www.bobbejaanland.be.

- Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn.

- Dit ticket is niet geldig op uitverkochte en niet-reguliere parkdagen of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen.

- Kinderen kleiner dan 1m krijgen gratis toegang. De kinderen worden gemeten met schoenen aan.

- Het ticket is niet te restitueren, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties.

- Tickets mogen niet verkocht noch uitgedeeld worden.

- Houd het veilig: lees de veiligheidsmaatregelen betreffende Covid-19 van het park.