Helikopter Experience

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Vooraf reserveren verplicht via www.heliwens.nl/inschrijven 
  • Inclusief Segway rijden!

Je vliegt mee met de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter. Een prachtig uitzicht, onvergetelijke momenten!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

U komt aan op de unieke locatie en wordt opgevangen door ons team met de eerste briefing en uitleg door de groundcrew. De spanning neemt toe, u ziet de helikopter al aankomen, mensen instappen, andere mensen vol enthousiasme en met adrenaline uitstappen, de groundcrew neemt u mee voor uw briefing en boardpass! De helikopter zet de landing in, nu is het jouw beurt!

Enkele ogenblikken later stijgt de helikopter op, deze keer ben jij de passagier. Je vliegt 6 minuten mee met de EC 120 B, de stilste eenmotorige turbine helikopter. Een prachtig uitzicht, onvergetelijke momenten, herken je de omgeving! …Wow wat is dat gaaf, onvergetelijk!

Je stapt uit en denkt terug aan die helikopterview! Ultiem! Aansluitend of voorafgaand mogelijkheid om op basis van roulatie de Segway te ervaren. Het Segway rijden vindt plaats op dezelfde locatie als waar de helikopter landt. Tijdens het Segway rijden wordt er gereden op basis van roulatie. Hierbij zullen meerdere Segways worden ingezet.

Het 30 minuten arrangement bestaat uit de volgende onderdelen:

- 6 minuten meevliegen in een EC 120 B helikopter

- Segway rijden op locatie

- Ontvangst boardingpass

- Instructies mbt boarden

Praktische informatie

Deelname
Deelname aan de Helikopter Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door Heliwens. Deze zijn te vinden op de website van Heliwens (www.heliwens.nl/agenda). Hiervoor dient wel vooraf gereserveerd te worden.

Locaties
We vliegen in regio Amersfoort, regio Arnhem, regio Breda, regio Den Haag, regio Eindhoven, regio Gouda, regio Heerenveen, regio Hilversum, regio Leiden, regio Rotterdam en regio Tilburg.

In België vliegen we in regio Antwerpen.

We kunnen geen exacte plaats vooraf communiceren, omdat dit i.v.m. (landings)vergunningen constant een andere plaats is (maar wel in de regio).

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Vervolgens reserveer je je gewenste datum en tijdstip via www.heliwens.nl/inschrijven. Print je tickets uit en neem deze mee naar de Helikopter Experience.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Minimum leeftijd: 4 jaar. Voor deelnemers van 4 – 12 jaar willen wij graag vooraf overleg, het is dan ook niet altijd mogelijk om Segway te rijden.

- Vooraf reserveren verplicht via www.heliwens.nl/inschrijven 

- Onder voorbehoud van weersomstandigheden. Bij slecht weer kan er niet worden gevlogen. Er worden dan uiteraard nieuwe dagen afgesproken

- Segway rijden is inbegrepen. Dit vindt plaats op dezelfde locatie als waar de helikopter landt.

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje