Movie Park Germany

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 13 november 2022
  • Het vooraf online reserveren van een bezoek via umtausch.movieparksales.de/#/convious is verplicht
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook - dat is Movie Park Germany. In het grootste film- en pretpark van Duitsland kunt u in zeven themagebieden meer dan 40 adembenemende attracties, razendsnelle achtbanen en sensationele shows beleven en u door beroemde film- en tv-helden laten meevoeren naar de wereld van de film.

Nog meer Hollywood in Germany met de nieuwe, spectaculaire Multi Dimension Coaster “Movie Park Studio Tour”. De nieuwe familieachtbaan, geïnspireerd op de glorieuze filmstudio's in Californië, neemt de gasten mee op een tot 60 km/u spannende Hollywood studiotour met verschillende sets en scènes. Geluid en speciale effecten, twee versnellingen vooruit en achteruit, en een 360 graden draaiend platform zorgen voor een immersieve ervaring met multimedia-elementen. Welkom in de Movie Park Studios! Hier worden bezoekers zelf de ster voor een dag.

Ouders en kinderen kunnen daarnaast veel plezier beleven in het PAW Patrol themagebied "Adventure Bay". Hier kunnen jonge en oude fans van de populaire tv-serie de wereld van hun hondenhelden van dichtbij meebeleven. Drie getrouw ontworpen familieattracties waaronder de nieuwste attractie "Skye's High Flyer" en de bekende PAW Patrol commandotoren brengen de kinderserie tot leven in het grootste Nickland van Europa.

Movie Park Germany is het enige pretpark ter wereld dat een spectaculaire achtbaan aanbiedt met de officiële Star Trek™ licentie. De intergalactische Triple Launch Coaster "Star Trek™: Operation Enterprise" lanceert gasten met warpsnelheid in nieuwe sferen. Talloze inversies, spectaculaire baanelementen en de 40 meter hoge twisted halfpipe, uniek in Europa, laten hen deel worden van de missie om de U.S.S. Enterprise te redden.

Voor wie het graag wat donkerder heeft, wordt het park vanaf oktober omgetoverd tot het grootste Halloween-evenement van Europa. Meer dan 280 monsters, talrijke horrorhuizen en speciale scare zones zullen zelfs de moedigste gasten het bloed laten stollen tijdens het meermaals bekroonde Halloween Horror Festival. Voor nog meer avontuur en actie neemt de indoor-achtbaan "Van Helsing's Factory" u mee op een razendsnelle vampierenjacht door de duisternis of voert de eerste houten achtbaan van Duitsland "The Bandit" u mee op een achtervolging door het Wilde Westen.

Praktische informatie

Movie Park Germany
Warner Allee 1
D-46244 Bottrop-Kirchhellen
(Duitsland)

Openingstijden
Kijk voor bijzonderheden, verdere informatie en actuele openingstijden op www.movieparkgermany.de

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer vooraf je gewenste datum en aanvangstijd via umtausch.movieparksales.de/#/convious. Print je tickets uit en neem deze samen met het reserveringsbewijs voor de betreffende datum mee naar Movie Park Germany.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 13 november 2022

- Het vooraf online reserveren van een bezoek via umtausch.movieparksales.de/#/convious is verplicht 

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje