Natuurmuseum Brabant

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Vooraf reserveren is verplicht via tickets.natuurmuseumbrabant.nl/nl/tickets 
  • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang
  • Let op: het is niet mogelijk direct tickets te boeken bij Natuurmuseum Brabant. Er kan uitsluitend toegang worden verleend tot Natuurmuseum Brabant indien op voorhand tickets aangeschaft worden via deze pagina.

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen, of je nou 3 bent of 83, natuurliefhebber of niet!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen, of je nou 3 bent of 83, natuurliefhebber of niet. Je dwaalt er tussen roofvogels, fossielen of spinnen, kunt natuuronderzoek doen in de OO – zone, op mammoetjacht in IJstijd!, theedrinken met Kikker! of de seizoenen ontdekken in BOS (Beleef Ontdek Samen).

Natuurmuseum Brabant is een levendig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen van hoge kwaliteit voor elke leeftijd, actieve ontdektochten, (natuur-)activiteiten... je zit met je neus op de natuur. Hongerig geworden van al dat ontdekken? Smakelijke eten en drinken vind je in het Museumcafé. In de winkel kun je een mooi aandenken aan jullie avontuur halen.

Praktische informatie

Natuurmuseum Brabant
Spoorlaan 434
5038 CH Tilburg

Openingstijden
De openingstijden en meer informatie vind je op www.natuurmuseumbrabant.nl

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Vooraf reserveren is verplicht via tickets.natuurmuseumbrabant.nl/nl/tickets. Print je tickets uit en neem deze mee. Let op: het is niet mogelijk direct tickets te boeken bij Natuurmuseum Brabant. Er kan uitsluitend toegang worden verleend tot Natuurmuseum Brabant indien op voorhand tickets aangeschaft worden via deze pagina.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Vooraf reserveren is verplicht via tickets.natuurmuseumbrabant.nl/nl/tickets

- Let op: het is niet mogelijk direct tickets te boeken bij Natuurmuseum Brabant.. Er kan uitsluitend toegang worden verleend tot Natuurmuseum Brabant indien op voorhand tickets aangeschaft worden via deze pagina.

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje