Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Het reserveren van een datum en tijdstip via ripleys.com/amsterdam/kortingsactie is verplicht 
  • Kinderen t/m 4 jaar krijgen gratis toegang

Betreed de wereld van het Ongelooflijke en het Bizarre bij Ripley's Believe it or Not Amsterdam

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Betreed de wereld van het Ongelooflijke en het Bizarre bij Ripley's Believe it or Not Amsterdam. Dit Amsterdamse museum, dat tegelijkertijd eigenlijk ook een attractie is, toont 's werelds meest opmerkelijke verzameling van natuurlijke, wetenschappelijke, artistieke en menselijke eigenaardigheden. Net als een tijdcapsule, combineert het imposante gebouw van Ripley's Believe it or Not Amsterdam de essentie van oude beschavingen en hedendaagse kunst in een poging deze schatten te bewaren voor toekomstige generaties. Mensen zeggen dat het een van de raarste plekjes in de stad is, maar ook een must-see in Amsterdam als je geïnteresseerd bent in bizarre feitjes.

In Ripley's Amsterdam ontmoet je mensen die in het boek van Guinness World Records staan en ontdek je verhalen over zeldzame kunstwerken verzameld door de ontdekkings- en wereldreiziger, Robert Ripley. Maak een foto naast de langste man die ooit op deze aarde heeft rondgelopen of loop door de enige Space Tunnel die je in Nederland kunt vinden. Speel met optische illusies en interactieve mind-games of ga in een gigantische houten klomp zitten in Ripley's Amsterdam. Na jouw bezoek aan het museumgedeelte van Ripley's Amsterdam, kun je ontspannen in de 500 m2 grote lounge met een verkoelend drankje en genieten van een uniek panoramisch uitzicht op de Dam. Wist je dat de Dam een van de beroemdste pleinen in Europa is? De opmerkelijke gebouwen en diverse evenementen die daar jaarlijks plaatsvinden maken het een van de meest bekende en belangrijke locaties in de stad en de rest van Nederland.

Praktische informatie

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam
Dam 21
1012 JS Amsterdam

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.ripleys.com 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via ripleys.com/amsterdam/kortingsactie. Print je tickets uit en neem deze tezamen met je reserveringsbewijs mee naar Ripley's Believe It or Not!

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Het reserveren van een datum en tijdstip via ripleys.com/amsterdam/kortingsactie is verplicht   

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets voor een ander seizoen

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen

- Bij aankoop van dit ticket accepteer je de algemene voorwaarden van Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje