Space Expo

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Je verkrijgt alleen entree tot Space Expo op vertoon van zowel de e-tickets die je van Albert Heijn ontvangt als de tijdslotsreservering van Space Expo! Indien één van deze documenten ontbreekt, kan er geen toegang tot het museum worden gegeven.
  • Het boeken van een datum en tijdslot voorafgaand aan je bezoek is verplicht via tickets.space-expo.nl/nl/tickets (de button ‘Albert Heijn ticket’).
  • Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis entree.

Een reis langs sterren en planeten!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Space Expo is hét ruimtevaartmuseum van Nederland! In onze tentoonstelling maak je op unieke wijze kennis met de ruimte en ruimtevaart. Je maakt een spannende ontdekkingstocht door het heelal en leert alles over ruimtemissies. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de échte Sojoez ruimtecapsule van André Kuipers, spring op de maan en ontdek de oudste objecten van ons zonnestelsel. Door de jaren heen is de collectie uitgebreid met prachtige permanente pronkstukken. Daarnaast is er veel aandacht voor de geschiedenis van ruimtevaart én kun je lopen door een model van het International Space Station (ISS). Bij Space Expo krijg je onder meer antwoord op vragen als: Welke functie hebben satellieten? Hoe bouw je een ruimtemissie? Hoe slaapt, eet en leeft een astronaut? Ruimtevaart is complex, maar bij Space Expo staat alles begrijpelijk uitgelegd, ook voor kinderen. Kortom: een gezellig en leerzaam uitstapje voor de hele familie!

Praktische informatie

Space Expo
Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk

Openingstijden
Kijk op www.space-expo.nl voor de actuele openingstijden. 

Werkwijze en Voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer een tijdslot via tickets.space-expo.nl/nl/tickets. Print dit e-ticket uit. Neem op de dag van bezoek het Albert Heijn ticket én het Space Expo ticket mee. Dit is dus het e-ticket dat je na bestelling van Albert Heijn ontvangt en je reserveringsbewijs van Space Expo. Dit geldt voor alle gekochte tickets.


Voorwaarden

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023.

- Kinderen t/m 3 jaar ontvangen gratis entree.

- Het reserveren van een tijdslot via tickets.space-expo.nl/nl/tickets is verplicht.

- Neem op de dag van bezoek twee tickets mee. 1) Het Albert Heijn ticket 2) Het Space Expo ticket.

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje.