Audi R8 Experience

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Vooraf reserveren verplicht via www.audir8wens.nl/inschrijven 
  • De deelnemer dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B

Hoor de motor brullen, ga er goed voor zitten, en jij voelt je de koning te rijk! Waanzinnig wat een power, je neemt plaats achter het stuur van een Audi R8.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Hoor de motor brullen, ga er goed voor zitten, en jij voelt je de koning te rijk! Waanzinnig wat een power, je neemt plaats achter het stuur van een Audi R8.

Deze achtcilinder, gegoten in vol Duits maatwerk laat alleen het allerbeste toe. Een auto die geboren is uit de racerij en het Quattro systeem dat zich al tal van jaren heeft bewezen. De sportieve kwaliteiten zorgen ervoor dat de auto zonder probleem meekomt met het verkeer. Van binnen en buiten is de auto afgewerkt met carbon fiber, opties en leder die men alleen tegenkomt in echte exclusieve sportwagens. De doordachte technologieën van Audi, zoals het spaceframe en de hydraulisch instelbare suspensie, zorgen ervoor dat de exoot betere rijeigenschappen heeft waar menig auto van Italiaanse makelij van zou dromen.

De Audi R8 is een hedendaagse vertoning van Picasso met een rauw randje. Een meesterwerk die men van kleins af aan al boven het bed had hangen en waar men 's nachts over droomde. De fantastische Audi R8 heeft een 4,2 liter V8 motor. Geniet daarom van uw eigen orkest in de achterbak van deze supercar en kijk gauw naar de pakketten die wij aanbieden. Wij geven u de keuze uit de onderstaande pakketten zodat u uw hoogtepunt van de maand kan bereiken met deze droomauto.

Tijdens deze Audi R8 Experience ervaar je de Audi R8 30 minuten. Deze 30 minuten bestaat uit 15 minuten instructie en 15 minuten rijden onder begeleiding van een instructeur.

Deelname
Deelname aan de Audi R8 Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door AudiR8wens. Deze zijn te vinden op de website van AudiR8wens (www.audir8wens.nl/agenda)

Voor deelname aan de Audi R8 Experience dient wel vooraf gereserveerd te worden.

Locaties

  • Nederland: Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eemnes, Eindhoven, Heerenveen, Lelystad, Rotterdam, Zwolle
  • België: Antwerpen en Zolder


Kijk voor meer informatie op www.audir8wens.nl 

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Vervolgens reserveer je je gewenste datum en tijdstip via www.audir8wens.nl/inschrijven. Print je tickets uit en neem deze mee naar de Audi R8 Experience.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Vooraf reserveren verplicht via www.audir8wens.nl/inschrijven 

- Minimum leeftijd: 20 jaar

- De deelnemer dient minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B

- Tijdens deze Audi R8 Experience ervaar je de Audi R8 30 minuten. Deze 30 minuten bestaat uit 15 minuten instructie en 15 minuten rijden onder begeleiding van een instructeur.

- Er is een eigen risico van €2500 van toepassing.

- Onder voorbehoud van weersomstandigheden. Bij slecht weer kan er niet worden gereden, er wordt dan een nieuwe afspraak gemaakt.

- Deelname aan de Audi R8 Experience is alleen mogelijk op de dagen die vooraf geselecteerd zijn door AudiR8wens. Deze zijn te vinden op www.audir8wens.nl/agenda 

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Archeon

Beleef de geschiedenis in Museumpark Archeon
24. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Museon-Omniversum

Museon-Omniversum presenteert: One Planet
16. 50