Boeing 737 simulator vliegen bij Avanti Aviation

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Na aankoop kun je per e-mail reserveren via info@avanti-aviation.nl, o.v.v. de gewenste vluchtdatum.
  • Minimale leeftijd is vanaf 12 jaar
  • Wij adviseren na aankoop direct, of binnen uiterlijk 2 weken, te reserveren zodat de kans het grootste is dat er op je gewenste datum nog plek is.

Een geweldige ervaring, en ook leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een luchtvaartliefhebber of een jonge piloot in spe.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Altijd al willen ervaren hoe het is om een groot vliegtuig met 184 passagiers te besturen? Vraag je je ook af wat er zich achter de gesloten cockpitdeur afspeelt?
Dit is de kans voor een geweldige (vlieg)ervaring. Een geweldige ervaring, en ook leuk om cadeau te geven aan bv. een luchtvaartliefhebber of een jonge piloot in spe.

Je neemt de positie in van “pilot-flying”, degene die het stuurwerk verricht. Afhankelijk van de gekozen vliegtijd maken we een vlucht van bijvoorbeeld Schiphol naar London, Frankfurt of Parijs. Uiteraard kunnen we dit ook naar wens aanpassen mits dit binnen de tijd valt. Een ding is zeker, bij ons gelden geen lange wachtrijen op Schiphol!

Samen met de instructeur begint de briefing, waarin hij/zij uit zal leggen hoe het sturen in zijn werk gaat en hoe de taken zijn verdeeld in de cockpit met 2 vliegers. Het vliegen in de zeer realistische en professionele vliegsimulator geeft je een indruk van de uitdagingen die beroepspiloten tijdens hun werk tegenkomen.

Avanti Aviation Team
Wijkermeerstraat 5
2131 HB Hoofddorp

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Na aankoop kun je per e-mail reserveren via info@avanti-aviation.nl, o.v.v. de gewenste vluchtdatum. Neem de tickets mee op de dag van bezoek.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Minimale leeftijd is vanaf 12 jaar

- De reservering kan eenmalig worden gewijzigd, mits minimaal 7 dagen vooraf. Daarna is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.

- Na aankoop kun je per e-mail reserveren via info@avanti-aviation.nl, o.v.v. de gewenste vluchtdatum.

- Wij adviseren na aankoop direct, of binnen uiterlijk 2 weken, te reserveren zodat de kans het grootste is dat er op je gewenste datum nog plek is.