Kerstcircus Enschede

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Kerstcircus Enschede vindt plaats van 23 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen

Een schitterend kerstcircus in het Volkspark!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Voor de tweede keer kan het publiek uit Enschede en wijde omgeving genieten van een schitterend kerstcircus in het Volkspark. De producenten hebben wederom hun uiterste best gedaan om het brede publiek tevreden te stellen. Met wereldacts, bekend van het Circusfestival van Monte Carlo en Cirque d’Hiver, presenteren wij u de absolute top uit de internationale circuswereld. Reuze luchtsprongen op stoere autobanden, ongekende acrobatiek, onze “olifant” mascotte ‘Bubbels’ en schateren van het lachen om onze hilarische clown. Niet alleen traditionele circusacts, maar ook een waanzinnige lasershow zullen in de circuspiste te bewonderen zijn. Te veel om op te noemen en mooi om er nu al over te praten.

Bijzonder wordt het optreden van onze vijf Angels Inc. Deze vijf prachtige dames zijn opgeleid door meervoudig prijzenwinnares en voormalig partner van Hans Klok – Sittah. Zij hebben al in meerdere grote shows mogen schitteren, waaronder Britain’s Got Talent. Vergeet niet de vertederende kinderboerderij en de ouderwetse draaimolen in de foyertent. Dit alles onder leiding van de vindingrijke en altijd verrassende spreekstalmeester Atze J. Lubach.

Informatie
Kijk voor aanvullende informatie op www.nederlandsekerstcircussen.nl/circussen/kerstcircus-enschede

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je vanuit Albert Heijn een e-mail met daarin je vouchercode. Let op: deze e-mail met vouchercode die je van Albert Heijn ontvangt is niet je toegangsbewijs. Ga met de vouchercode uit de e-mail van Albert Heijn naar www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn en boek daar de gewenste datum. Het e-ticket dat je vervolgens vanuit Ticketmaster ontvangt geeft toegang tot het Kerstcircus.

Voorwaarden

  • Het Kerstcircus vindt plaats van 23 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn  
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties