Kerstcircus Oss

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Kerstcircus Oss vindt plaats van 23 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen

Kerstcircus Oss laat circussterren schitteren!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Kerstcircus Oss komt voor de eerste keer naar de Rusheuvel in Oss en brengt een fantastische show met de absolute top van de (inter)nationale circuswereld. Kerstcircus Oss is een van de vier spectaculaire circusproducties van Duursma Groep Events en dat betekent dat er een topshows te zien is van 23 december 2022 tot en met 8 januari 2023.

NIEUWE ELEMENTEN
Naast een circusvoorstelling met de beste artiesten van dit moment mag u verschillende verrassende en nieuwe elementen verwachten. Zoals een rijkelijk in kerstsfeer gedecoreerd tentencomplex, een gezellige foyer met uitgebreide horeca én een warme snack uit één van onze foodtrucks. Een kinderattractie draait gezellig zijn rondjes in de foyertent en in de voortent staat voor de allerkleinsten een complete kinderboerderij opgesteld die dagelijks gratis toegankelijk is.

CONTROLEER JE ZAKKEN
Zoals gezegd kent de show een rijke selectie van internationale topartiesten. Traditioneel, virtuoos, grappig en verbazingwekkend. Hilarische taferelen op de trampoline, een motor al rijdend over het strakke koord hoog onder de nok van de circustent, paarden en een dromedaris, het zal het Osse publiek werkelijk aan niets ontbreken. Wel adviseren we u om uw zakken goed te controleren en te kijken of het horloge nog om uw pols zit… Zakkenroller Kenny Quinn is razendsnel en vliegensvlug! Terug van weggeweest en wat zijn wij vereerd en trots hem aan u te mogen presenteren: de spreekstalmeester van Kerstcircus Oss is niemand minder dan de enige echte Clown Milko!

Kijk voor aanvullende informatie op www.nederlandsekerstcircussen.nl/circussen/kerstcircus-oss 

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je vanuit Albert Heijn een e-mail met daarin je vouchercode. Let op: deze e-mail met vouchercode die je van Albert Heijn ontvangt is niet je toegangsbewijs. Ga met de vouchercode uit de e-mail van Albert Heijn naar www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn en boek daar de gewenste datum. Het e-ticket dat je vervolgens vanuit Ticketmaster ontvangt geeft toegang tot het Kerstcircus.

Voorwaarden

  • Het Kerstcircus vindt plaats van 23 december 2022 t/m 8 januari 2023
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn  
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties