SEA LIFE Scheveningen

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023
  • Het online reserveren van een timeslot via www.visitsealife.com/scheveningen/tijdslot is verplicht
  • Voor dit product zijn twee prijzen beschikbaar, kijk tussen de afbeeldingen voor een overzicht van de data behorende bij het laag- of hoogseizoen
  • Laagseizoen tickets zijn niet geldig in de schoolvakanties en op nationale feestdagen

De onderwaterwereld is dichterbij dan je denkt!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

De onderwaterwereld is dichterbij dan je denkt!
SEA LIFE Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria! Ontmoet de otters, de roggen, de zeepaardjes en nog veel meer.

Op de bodem van de zee
Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog te staan met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. In SEA LIFE maak je een reis van de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen. Loop door de onderwatertunnel en zie de dieren vlak boven jouw hoofd zwemmen.

Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende zeedieren zoals de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waan je je in het tropisch regenwoud, je ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de piranha’s.

Onderwatertunnel
Neem een duik zonder nat te worden in de onderwatertunnel. Omringd door 180.000 liter water kijk je naar de zeedieren en prachtige koralen. Sta versteld van de magische onderwaterwereld waarin de vissen en haaien boven je zwemmen.

Voelpoel
Onderwaterdieren van heel dichtbij meemaken? Bij de interactieve voelpoel van SEA LIFE kan dit! Onder begeleiding van een medewerker kan je anemonen van wel heel dichtbij zien. Heel voorzichtig kan je ze ook aanraken hun tentakeltjes voelen.

Bereikbaarheid
SEA LIFE bevindt zich op de boulevard van Scheveningen, vlakbij het Kurhaus en De Pier. De attractie is vanuit het centrum van Den Haag eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets.

SEA LIFE is bijna geheel overdekt dus ook een ideaal uitje op een regenachtige dag.

SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK DEN HAAG

Openingstijden
SEA LIFE is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00
De kassa sluit een uur eerder.

Werkwijze
Na bestelling ontvang je de bestelde e-tickets per e-mail. De tickets die je vanuit Albert Heijn ontvangt zijn nog niet je toegangsbewijzen. Reserveer een tijdslot via www.visitsealife.com/scheveningen/tijdslot. Neem de tijdslotsreservering en de e-tickets die je vanuit Albert Heijn ontvangt gezamenlijk mee op de dag van bezoek.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Voor dit product zijn twee prijzen beschikbaar, kijk tussen de afbeeldingen voor een overzicht van de data behorende bij het laag- of hoogseizoen

- Het online reserveren van een timeslot via www.visitsealife.com/scheveningen/tijdslot is verplicht

- Laagseizoen tickets zijn niet geldig in de schoolvakanties en op nationale feestdagen

- De tickets en kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties en/of promoties

- Niet inwisselbaar voor contanten

- Kijk op de website voor de openingstijden

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Elysium

Kom een dag ontspannen in het tropische wellnessresort Elysium en geniet van de sauna’s, bijzondere baden, watervallen en lagunes.
41. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Vue Bioscopen - Midweek Filmvoucher

De nieuwste films kijk je natuurlijk bij Vue! Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste, leukste of grappigste films bij één van de Vue locaties.
12. 50