Body Worlds

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Reserveren via bodyworlds.nl/kortingsactie is verplicht 
  • Kinderen t/m 5 jaar krijgen gratis toegang

Een wel heel erg realistisch lesje menselijke anatomie: dat is waar je op getrakteerd wordt bij BODY WORLDS in Amsterdam!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam. Vind het geluk in het anatomiemuseum BODY WORLDS in hartje Amsterdam! BODY WORLDS: The Happiness Project is een permanente tentoonstelling die laat zien wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid. BODY WORLDS is een fascinerend en leerzaam museum, met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen.

BODY WORLDS: The Happiness Project
De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn? Het anatomiemuseum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam, op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes.

Revolutionair
Gunther von Hagens’ BODY WORLDS exposities – ook bekend onder de benaming Körperwelten – hebben voor een wereldwijde revolutie gezorgd. Nooit eerder heeft een expositie de manier waarop mensen zichzelf zien zó veranderd. Het is de enige expositie in de wereld die gebaseerd is op een donorprogramma.

Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan en maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam. Boek nu je bezoek!

BODY WORLDS
Damrak 66
1012 LM Amsterdam

Openingstijden
Kijk op www.bodyworlds.nl voor meer informatie en de actuele openingstijden.

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via bodyworlds.nl/kortingsactie. Print je tickets uit en neem deze mee naar BODY WORLDS.
Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Reserveren via bodyworlds.nl/kortingsactie is verplicht 

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties

- Kinderen t/m 5 jaar krijgen gratis toegang

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Moco Museum Amsterdam

Bezoekers die naar het Moco museum komen zullen kunst ervaren die nergens anders te zien is.
19. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Batavialand

Durf te ontdekken!
16. 00