Embassy of the Free Mind

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Reserveren is niet nodig, tickets geven direct toegang tot Embassy of the Free Mind (geopend woensdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur)
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Met zijn tweeën op ontdekkingstocht gaan in ons museum is nog leuker.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

De Embassy of the Free Mind is een museum in Amsterdam en biedt een ontdekkingsreis door een verborgen, maar inspirerende traditie van vrij denken die al ruim tweeduizend jaar oud is. De boeken en afbeeldingen in onze collectie zijn grotendeels geschreven en gemaakt door mensen die zich niet door de kerk of de autoriteiten lieten voorschrijven wat ze moesten denken. Ze gingen zelf op zoek naar antwoorden op vragen als: waar komen we vandaan? Hoe is alles ontstaan? Waarom zijn we hier? Wat betekent het om mens te zijn? Daarbij gingen ze uit van de gedachte dat alles in het universum met elkaar verbonden is.

Onze collectie bevat boeken en afbeeldingen over de hermetische filosofie, alchemie, Rozenkruisers, vrijmetselarij, kabbala, mystiek, magie, astrologie, tarot, soefisme, taoïsme, en meer. Ook filosofen en vrijdenkers die een rol hebben gespeeld in Amsterdam, zoals Spinoza, Coornhert, Adriaan Koerbagh en Jan Amos Comenius, hebben een plek op onze planken.

Embassy of the Free Mind
Keizersgracht 123
1015 CJ Amsterdam

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden en meer actuele informatie op https://embassyofthefreemind.com/nl/  

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveren is niet nodig, tickets geven direct toegang tot Embassy of the Free Mind (geopend woensdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur). Print je e-tickets uit en neem deze mee naar Embassy of the Free Mind.

Voorwaarden
- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023
- Reserveren is niet nodig, tickets geven direct toegang tot Embassy of the Free Mind (geopend woensdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur)
- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
- Tickets zijn niet inwisselbaar tegen contanten
- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje voor meer informatie

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Elysium

Kom een dag ontspannen in het tropische wellnessresort Elysium en geniet van de sauna’s, bijzondere baden, watervallen en lagunes.
41. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Vue Bioscopen - Midweek Filmvoucher

De nieuwste films kijk je natuurlijk bij Vue! Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste, leukste of grappigste films bij één van de Vue locaties.
12. 50