Joods Cultureel Kwartier

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Reserveren is verplicht via www.jck.nl/tickets
  • Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen

In het Joods Cultureel Kwartier maak je een unieke wandeling door de oude joodse buurt van Amsterdam! 

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

In de oude Amsterdamse Jodenbuurt vind je op nog geen vierkante kilometer schitterende synagogen, musea en indrukwekkende herdenkingsplaatsen. Je ticket is geldig voor alle locaties: het Joods Museum, het Joods Museum junior en de Portugese Synagoge. Dat zijn dus drie musea voor de prijs van één.

Het Joods Museum is een fraai en toonaangevend museum, gevestigd in vier monumentale synagoge. Er wordt een uniek beeld gegeven van het Nederlandse Joodse leven in al haar facetten, toen en nu.

Het Joods Museum junior is een museum speciaal voor kinderen dat zich bevindt in het Joods Museum. Op speelse wijze maken kinderen hier kennis met het Joodse leven en de Joodse tradities. Het museum is ingericht als een huis van een Joodse familie. Kinderen kunnen dagelijks broodjes bakken in de koosjere keuken, Hebreeuws leren in de studeerkamer of samen muziek maken in de muziekkamer.

De majestueuze Portugese Synagoge wordt nog altijd gebruikt als gebedshuis, maar is ook opengesteld voor het publiek. Het 17de-eeuwse interieur is nog volledig intact. Onder de bijgebouwen bevinden zich schatkamers, waar je een unieke collectie ceremoniële objecten van zilver, goud, brokaat en zijde kan bewonderen.

Joods Museum en Joods Museum junior
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam

Portugese Synagoge
Mr. Visserplein 3
1011 RD Amsterdam

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden op www.jck.nl

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveren is verplicht via www.jck.nl/tickets. Selecteer de gewenste datum, tijd, het aantal tickets en voer de actiecode in. Neem zowel de e-tickets van Albert Heijn als het reserveringsbewijs van het Joods Cultureel Kwartier mee tijdens je bezoek.

Voorwaarden

- Ticket zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Reserveren is verplicht via www.jck.nl/tickets

- Je kunt binnen een maand alle locaties eenmaal bezoeken 

- Kinderen t/m 5 jaar krijgen gratis entree 

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Elysium

Kom een dag ontspannen in het tropische wellnessresort Elysium en geniet van de sauna’s, bijzondere baden, watervallen en lagunes.
41. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Vue Bioscopen - Midweek Filmvoucher

De nieuwste films kijk je natuurlijk bij Vue! Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste, leukste of grappigste films bij één van de Vue locaties.
12. 50