Euromast

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023.
  • Reserveren is verplicht via www.euromast.nl/tickets, selecteer de optie 'Voucher & Kortingspas overig €0,00' en reserveer een datum en tijd.
  • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis toegang.
  • De actie geeft toegang tot de platforms (112 meter) en is exclusief de Euroscoop (185 meter). Bij het online reserveren van een datum en tijd kun je per persoon tegen een betaling van 4 euro een Euroscoop kaartje kopen. Er vindt geen terugbetaling plaats bij sluiting van de Euroscoop vanwege slecht weer of technische omstandigheden. De Euroscoop is geopend vanaf 8 juli 2022.

De Euromast is hèt icoon van Rotterdam.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Met 185 meter hoogte is de Euromast de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel in de skyline van Rotterdam. Op de Euromast kun je vanaf 100 meter hoogte genieten van een heerlijke lunch, diner, high tea of high wine in de brasserie en kun je luxe overnachten met een uniek uitzicht. In de coffeecorner op de begane grond van de Euromast kun je de lekkerste koffie van Rotterdam halen! Geniet hier van vers gebak, wraps of een warme panini.

Euromast Rotterdam
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden en meer actuele informatie op www.euromast.nl

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum en tijd via www.euromast.nl/tickets, selecteer de optie 'Voucher & Kortingspas overig € 0,00' en reserveer een datum en tijd. Print het reserveringsticket uit en neem deze samen met de AH-voucher mee naar de Euromast.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023.

- Vanaf 1 november 2022 t/m 31 maart 2023 is Euromast op maandagen gesloten, m.u.v. 24 oktober 2022, 26 december 2022, 2 januari 2023 en 27 februari 2023.

- Reserveren is verplicht via www.euromast.nl/tickets, selecteer de optie 'Voucher & Kortingspas overig € 0,00' en reserveer een datum en tijd.

- De AH-voucher en het reserveringsticket dienen beide meegenomen te worden naar de Euromast.

- Toegangskaartjes geven toegang tot de platforms (112 meter) en is exclusief de Euroscoop (185 meter). Bij het online reserveren van een datum en tijd kun je per persoon tegen een betaling van 4 euro een Euroscoop kaartje kopen. Er vindt geen terugbetaling plaats bij sluiting van de Euroscoop vanwege slecht weer of technische omstandigheden. De Euroscoop is geopend vanaf 8 juli 2022.

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten.

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties.

- Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen.

- Wij hanteren een CARDS ONLY beleid. Het is dus niet mogelijk om contant te betalen.

- Indien je naast het bezoek aan de platforms ook wenst te eten op de Euromast adviseren wij om dit voor het bezoek te reserveren via www.euromast.nl/de-brasserie, zonder reservering kunnen wij geen tafel garanderen.

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing.

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Vue Bioscopen - Midweek Filmvoucher

De nieuwste films kijk je natuurlijk bij Vue! Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste, leukste of grappigste films bij één van de Vue locaties.
12. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam

Geniet van een 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu, een High Tea of een heerlijke High Wine, High Beer of High Bubbles
29. 50