Lovers Rondvaart Amsterdam

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Het reserveren van een datum via lovers.nl/kortingsactie is verplicht 
  • Kinderen t/m 3 jaar varen gratis mee
  • Tickets zijn niet geldig voor het Amsterdam Light Festival

Een boottocht over de grachten van Amsterdam is het perfecte uitje in de hoofdstad!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Geniet van je spectaculaire trip naar Amsterdam en maak je ervaring compleet met een fantastische Rondvaart Amsterdam! Verken deze bruisende stad vanuit een ander perspectief en ontspan als je vaart door de prachtige grachten en langs iconische bezienswaardigheden. De Rondvaart Amsterdam biedt een uur durende rondvaart langs de beroemde bezienswaardigheden van het centrum.

Een leuke Amsterdamse rondvaart door de grachten is een geweldige manier om een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa te leren kennen. Enkele van de beroemdste bezienswaardigheden, zoals het Anne Frank Huis Museum, de Wallen en de oude Heineken fabriek komen voorbij. Door alle buurten van de stad loopt meer dan 100 kilometer aan waterwegen. De meest bekende wijken van zijn 'de Pijp', 'de Wallen' en 'de Jordaan'. Hier vind je de mooie grachten, historische bruggen en pittoreske koopmanshuizen die de stad zijn charmante en iconische karakter geven.

Stap op een rondvaartboot en mis dit leuke Amsterdamse avontuur niet. Op de cruise door Amsterdam zie je ook de Westerkerk, de Negen Straatjes en de Magere Brug op de rivier de Amstel. Er is geen betere manier om deze bezienswaardigheden in je op te nemen dan tijdens een relaxte Rondvaart Amsterdam. Stap op de boot en geniet van een één uur durende tocht door de iconische grachten als de Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht. Vergeet niet om je camera mee te nemen als je achterover leunt en ontspant tijdens deze geweldige grachten boottocht door Amsterdam.

Praktische informatie

Lovers Rondvaart Amsterdam - Adresgegevens
Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam

Vertrektijden
De boot vertrekt ongeveer om de 25 minuten tussen 09.00 - 22.00 vanaf Lovers (tegenover het Centraal Station, west zijde). Kijk voor meer informatie op www.lovers.nl

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via lovers.nl/kortingsactie. Print je tickets uit en wissel deze vóór het instappen in bij de kiosk van Lovers Rondvaart Amsterdam.
Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Tickets zijn niet geldig voor het Amsterdam Light Festival

- Het reserveren van een datum via lovers.nl/kortingsactie is verplicht 

- Kinderen t/m 3 jaar varen gratis mee

- Duur: ca. 60 minuten

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje