Holiday Park

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Reserveren voor dit Uitje is niet nodig. Op vertoon van het e-ticket dat je ontvangt na de bestelling en de betaling af te hebben gerond verkrijg je direct toegang tot het park op de dag van bezoek
  • Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang

50 jaar plezier met 2 nieuwe attracties!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Op zoek naar een avontuurlijke dag vol spectaculaire attracties? Dan is Holiday Park in Haßloch, met meer dan 45 sensationele attracties voor elke leeftijdsgroep, de perfecte bestemming!

Nieuw in 2021: Grote Golf en Splash Battle
Ontdek dit jaar twee avontuurlijke attracties in de gloednieuwe Wickiezone. In de “Splash Battle” ga je een groots watergevecht aan en doe je er alles aan om het Vikingdorp te beschermen tegen vijandelijke aanvallen. Mag het nog wat spannender? Trotseer dan de rotsen van de “Grote Golf” en wordt gekatapulteerd naar een snelheid tot 70 km/u.

De allerkleinsten zijn van harte welkom in het prachtige, gethematiseerde Majaland of spelen kapitein van hun eigen vissersboot. Het overdekte “Holiday Indoor” zorgt met zijn 7 spectaculaire attracties ook bij slecht weer voor de nodige magie! De wereldberoemde mega-coaster "bigFM-Expedition GeForce" met topsnelheden tot 120 km/u viert dit jaar zijn 20e verjaardag! Nog meer spanning nodig? Ervaar het gevoel van totale gewichtloosheid in de 70 meter hoge "Free Fall Tower" of ervaar kippenvel in de 55 meter hoge drievoudige katapultachtbaan "Sky Scream".

Holiday Park
Holidayparkstraße 1-5
67454 Haßloch, Duitsland

Openingstijden
Raadpleeg de actuele openingstijden op www.plopsa.com. 

Werkwijze
Reserveren voor dit Uitje is niet nodig. Op vertoon van het e-ticket dat je ontvangt na de bestelling en de betaling af te hebben gerond verkrijg je direct toegang tot het park op de dag van bezoek.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig tot en met 31 maart 2023

- Voor tickets voor kinderen (≥ 85cm <1m) moet de lengte gemeten worden aan de ingang van het park. Controle op de grootte gebeurt met schoenen aan en dit op correcte maar strikte wijze. 

- Het ticket met unieke barcode geeft één persoon ≥ 85cm toegang tot het park op een dag naar keuze. 

- Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang 

- De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar via www.plopsa.nl

‐ Dit ticket verschaft toegang tot alle attracties (m.u.v. betaalgames), evenementen en shows voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan. 

- Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd! 

‐ Plopsa is niet aansprakelijk voor verlies van dit ticket. Zonder geldig ticket kan geen toegang verleend worden tot het park. 

- Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Tickets zijn niet cumuleerbaar / combineerbaar met andere voordelen en/of acties.

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Veluwse Bron

Midden op de Veluwe vind je het wellnessresort de Veluwse Bron. Ontdek alles wat dit veelzijdige wellnessresort te bieden heeft.
41. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Slipcursus

Slippen is niet alleen leerzaam, maar zorgt ook voor de nodige spanning en adrenaline!
74. 95
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

ZOO Planckendael

ZOO Planckendael brengt je dichter bij de dieren!
34. 50