LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023
  • Het online reserveren van een timeslot via www.legolanddiscoverycentre.com/scheveningen/tijdslot is verplicht
  • Voor dit product zijn twee prijzen beschikbaar, kijk tussen de afbeeldingen voor een overzicht van de data behorende bij het laag- of hoogseizoen
  • Volwassenen van 18 jaar en ouder moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind van 12 jaar of jonger

Kom bouwen, spelen en leren in de grootste indoor LEGO® speelplek van Nederland

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen verwelkomt families in de wonderlijke wereld van het LEGO® steentje. Tijdens het bezoek hebben kinderen de mogelijkheid om samen met hun vrienden en familie te bouwen, spelen en leren. De attractie bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen om gewoon lekker met LEGO® te kunnen spelen en bouwen, is er een 4D bioscoop met leuke LEGO® films en een spannende interactieve attractie-rit door een mooie LEGO® stad.

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO® steentjes. Ook zijn er “playmakers” aanwezig. Zij leren de bezoekers meer over LEGO® en de verschillende bouwwerken en hoe zij dit thuis in de praktijk kunnen toepassen, door het geven van mini-workshops en speciale LEGO® bouwsessies.

Mocht je een unieke bestemming zoeken voor het volgende uitstapje, dan is LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen zeker het bezoeken waard. Interactiviteit, creativiteit en leerzaamheid komen hier allemaal samen, om kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar oud een waardevol uitje te bezorgen. De attractie is volledig overdekt en een bezoek is te combineren met het naastgelegen SEA LIFE Scheveningen.

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen
Strandweg 13 K
2586 JK DEN HAAG
www.legolanddiscoverycentre.nl

Openingstijden
Kijk voor actuele prijzen en openingstijden op de website www.legolanddiscoverycentre.nl

Werkwijze
Na bestelling ontvang je de bestelde e-tickets per e-mail. De tickets die je vanuit Albert Heijn ontvangt zijn nog niet je toegangsbewijzen. Reserveer een tijdslot via www.legolanddiscoverycentre.com/scheveningen/tijdslot. Neem de tijdslotsreservering en de e-tickets die je vanuit Albert Heijn ontvangt gezamenlijk mee op de dag van bezoek. 

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Het online reserveren van een timeslot via www.legolanddiscoverycentre.com/scheveningen/tijdslot is verplicht

- Voor dit product zijn twee prijzen beschikbaar, kijk tussen de afbeeldingen voor een overzicht van de data behorende bij het laag- of hoogseizoen

- Laagseizoen tickets zijn niet geldig in de schoolvakanties en op nationale feestdagen

- Volwassenen van 18 jaar en ouder moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind van 12 jaar of jonger. Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind

- De tickets en kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties en/of promoties

- Niet inwisselbaar voor contanten

- Kijk op de website voor de openingstijden

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Vue Bioscopen - Midweek Filmvoucher

De nieuwste films kijk je natuurlijk bij Vue! Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste, leukste of grappigste films bij één van de Vue locaties.
12. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Elysium

Kom een dag ontspannen in het tropische wellnessresort Elysium en geniet van de sauna’s, bijzondere baden, watervallen en lagunes.
41. 50