SpaWeesp

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Let op: het is op voorhand niet mogelijk de beschikbaarheid van SpaWeesp in te zien. De beschikbaarheid kan pas gecontroleerd worden nadat je de e-tickets hebt besteld en hebt ontvangen! Om gebruik te maken van deze actie, dien je 2 e-tickets te bestellen en 2 e-tickets online te verzilveren in 1 reservering.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Reserveren is verplicht via www.spaweesp.nl/verzilveren-e-ticket  
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen geldt een toeslag van €2,- per persoon. Deze betaal je tijdens het verzilveren van jouw unieke e-ticketcode

Wil je even de drukke stad ontvluchten en genieten van ultieme rust? Bij SpaWeesp ben je aan het juiste adres!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Wellnessresort SpaWeesp vind je in vlakbij Amsterdam, in een rustige omgeving langs de Vecht. Dit wellnessresort heeft een Mediterrane sfeer, waardoor jij even wordt meegevoerd in een andere wereld en volledig tot rust kan komen. Neem een duik in het Amaranthos buitenbad, of ontdek de sfeervolle tuin van dit Wellnessresort. SpaWeesp is de ideale plek om te genieten van de rust.

SpaWeesp
Basisweg 1
1383 NC Weesp

Kijk voor de openingstijden en meer actuele informatie op www.spaweesp.nl 

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum op www.spaweesp.nl/verzilveren-e-ticket. Neem zowel je e-tickets als de reserveringsbevestiging mee.

Voorwaarden

- Let op: het is op voorhand niet mogelijk de beschikbaarheid van SpaWeesp in te zien. De beschikbaarheid kan pas gecontroleerd worden nadat je de e-tickets hebt besteld en hebt ontvangen!

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties 

- Om gebruik te maken van deze actie, dien je 2 e-tickets te bestellen en online te verzilveren.

- 1 e-ticket is geldig voor een dagentree voor 1 persoon

- Minimumleeftijd: Vanaf 18 jaar

- Op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen geldt een toeslag van €2,- per persoon. Deze betaal je tijdens het verzilveren van jouw unieke e-ticketcode

- Voor dit e-ticket geldt een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is

- Je dient online te reserveren via www.spaweesp.nl/verzilveren-e-ticket.

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Vue Bioscopen - Midweek Filmvoucher

De nieuwste films kijk je natuurlijk bij Vue! Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste, leukste of grappigste films bij één van de Vue locaties.
12. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Elysium

Kom een dag ontspannen in het tropische wellnessresort Elysium en geniet van de sauna’s, bijzondere baden, watervallen en lagunes.
41. 50