Thermen Holiday

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Let op: het is op voorhand niet mogelijk de beschikbaarheid van Thermen Holiday in te zien. De beschikbaarheid kan pas gecontroleerd worden nadat je de e-tickets hebt besteld en hebt ontvangen! Om gebruik te maken van deze actie, dien je 2 e-tickets te bestellen en 2 e-tickets online te verzilveren in 1 reservering.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Reserveren is verplicht via www.thermenholiday.nl/verzilveren-e-ticket  
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen geldt een toeslag van €2,- per persoon. Deze betaal je tijdens het verzilveren van jouw unieke e-ticketcode

Ontdek het wellnessresort Thermen Holiday, een oase van rust gelegen in de Randstad.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Kom een dag ontspannen bij Thermen Holiday in Schiedam. Dit wellnessresort beschikt over verschillende sauna’s en andere bijzondere wellnessfaciliteiten waar jij volledig tot rust kunt komen. Breng een bezoek aan de Japanse sauna op drie meter hoogte, stap in de Hobbitsauna met infraroodlicht of dobber in de baden van de Kruidentempel.

Thermen Holiday
Pr. Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam 

Openingstijden
Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden- en dagen op www.thermenholiday.nl.

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum op www.thermenholiday.nl/verzilveren-e-ticket. Neem zowel je e-tickets als de reserveringsbevestiging mee.

Voorwaarden

- Let op: het is op voorhand niet mogelijk de beschikbaarheid van Thermen Holiday in te zien. De beschikbaarheid kan pas gecontroleerd worden nadat je de e-tickets hebt besteld en hebt ontvangen!

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties 

- Om gebruik te maken van deze actie, dien je 2 e-tickets te bestellen en online te verzilveren.

- 1 e-ticket is geldig voor een dagentree voor 1 persoon

- Minimumleeftijd: Vanaf 18 jaar

- Op vrijdag, zaterdag, zondag en op badkledingdagen geldt een toeslag van €2,- per persoon. Deze betaal je tijdens het verzilveren van jouw unieke e-ticketcode

- Voor deze aanbieding geldt per dag een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is

- Je dient online te reserveren via www.thermenholiday.nl/verzilveren-e-ticket

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Dit vind je misschien ook leuk

Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Vue Bioscopen - Midweek Filmvoucher

De nieuwste films kijk je natuurlijk bij Vue! Geniet samen met familie of vrienden van de mooiste, leukste of grappigste films bij één van de Vue locaties.
12. 50
Productafbeelding
2e Kaartje gratis

Elysium

Kom een dag ontspannen in het tropische wellnessresort Elysium en geniet van de sauna’s, bijzondere baden, watervallen en lagunes.
41. 50