Museon-Omniversum

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2023
  • Je bestelde tickets moeten vooraf worden verzilverd via www.oneplanet.nl
  • Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis entree
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Kom naar Omniversum voor een spectaculaire filmbeleving!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Museon-Omniversum presenteert: One Planet

Heb je wel eens een algenshake geproefd? Of een insect? Een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? En wist je dat je van plas een heerlijk kopje muntthee kan maken? Dit alles en nog veel meer ervaar je tijdens een bezoek aan One Planet.

Bij One Planet draait het om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Tijdens je bezoek aan One Planet bekijk je een overweldigende grootbeeldfilm, kom je meer te weken over de 17 werelddoelen en maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst.

In One Planet Dome zie je hoe prachtig de aarde is. In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een subliem geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser.

In One Planet Expo leer je alles over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De VN willen deze doelen vóór 2030 bereiken om van de aarde een betere plek te maken. Met games, museale objecten, beeld en tekst doe je veel kennis op over de verschillende doelen. Beantwoord prikkelende vragen en ontdek welk type wereldburger jij bent.

In het dynamische One Planet NOW! maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Hoopgevende innovaties waardoor de wereld eerlijker wordt en leefbaar blijft. One Planet NOW! bestaat uit verschillende zones zoals Het Beweegplein, de Bouwplaats en het Future Food Lab. Ontwerpers, onderzoekers en ondernemers tonen hun creatieve initiatieven op thema’s die ons dagelijks bezighouden. Denk aan verantwoord shoppen, planet-proof koken en bio-based bouwen.

Bij One Planet is van alles te doen. Een leuk en leerzaam dagje uit voor jong én oud. Laat je verrassen, ga aan de slag en ontdek hoe je zelf het verschil maakt. De toekomst is begonnen!

One Planet is een initiatief van Museon-Omniversum.

Praktische informatie

Museon-Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingsdagen- en tijden op www.omniversum.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na betaling ontvang je de bestelling per e-mail. Let op: de e-tickets die je in de mail ontvangt zijn nog geen plaatsbewijzen. Verzilver de vouchercodes op www.oneplanet.nl om toegang te verkrijgen tot het uitje.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2023

- Kinderen t/m 3 jaar krijgen gratis entree

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

- Tickets zijn niet inwisselbaar tegen contanten

- Tickets zijn niet geldig noch inwisselbaar voor het avondprogramma (Dome Extra)

- Je bestelde tickets moeten vooraf worden verzilverd op www.oneplanet.nl

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje